Újra pattog a labda, jön a helyi El-Clasicó!

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Hosszú volt a szünet. A téli felkészülés befejeződött. Ilyenkor a csapatok jobb híján, kénytelenek igénybe venni az amúgy jó körülményeket biztosító, de méregdrága műfüves pályák adta lehetőségeket. Mi is így tettünk, játszottunk meccseket az Illés Akadémián és Bükön is, felemás sikerrel. Számos nehézség nehezítette a felkészülést, de alapjában véve úgy gondolom készen állunk a rajtra. A focira éhes szurkolók újra buzdíthatják kedvenc csapatukat.

A bajnokság a hétvégén elkezdődik! Az egyhetes halasztást követően mindjárt a szomszédvári rangadóval, a helyi El-Clasicóval indítunk, jön a Sé – Torony derbi! Remélem szurkolóink és mindenki, aki a focit egy kicsit is szereti, kilátogat a mérkőzésre! Az ifi mérkőzés 12.30-kor, míg a felnőtt meccs 14.30-kor kezdődik!

Amúgy a mostani és az azt követő hétvégi hazai meccs után albérletbe költözünk, mivel elkezdődik a pályafelújítás, valamint az öntözőrendszer kiépítése. Így a tavasszal Szombathelyen, a Farkas Károly utcai pálya lesz az ideiglenes otthonunk! A pályázatainkkal kapcsolatban hamarosan külön cikkel jelentkezem! Tehát találkozzunk vasárnap az Aranypatak Arénában! Várunk Mindenkit! 

Hajrá Sé!

Nagy Róbert

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

 Archívum