Advent 1. vasárnapja

A 2 héttel ezelőtti perselyadományt, amelyet a Karitász gyűjtésre adtatok, továbbítottam a Püspöki Hivatalnak, az Ő nevükben is hálásan köszönöm.

A mai vasárnap december hónap elsővasárnapja van, ezen a vasárnapon a rózsafüzér Társulat ½ 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban. A mai vasárnap minden községben perselyadományunkat a templom javára adjuk.

A séi templomban, ma, vasárnap délután 5-kor, az Örökségünk alapítvány adventi, karácsonyváró koncertje lesz. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak!

Dozmaton a nyugdíjas klub szerdán délután 3-kor tartja összejövetelét!

 A hajnali szentmisék reggel 6-kor kezdődnek Bucsuban szerdán, Toronyban csütörtök és pénteken. Éljünk minél többen a hajnali szentmise szép és különleges lehetőségével!

Jövő hétvégén a szentmiséken Farkas András, Kertesi Ingrid művésznő tanítványa fog szerepelni, mind a négy községben.

 A megrendelt kalendáriumok naptárakat kérem, hogy a mai szentmise után vegyétek át a sekrestyében!

A Brenner János emlékév, amelyet halálának 60. évfordulójára hirdettek meg december  16-án lesz lezárva délelőtt fél 11-kor a Székesegyházban. A szentmise főcelebránsa Dr. Veres András győri megyéspüspök lesz. A délután során az MMIK-ban A jó pásztor zenés drámát adják elő a bolyi fiatalok 13.00 és 15.30-kor , az előadásra jegyek ingyenesen kaphatók, s most szentmise után át is tudom adni őket, kérem, hogy csak azok vigyenek jegyet akik biztosan el is fognak menni az előadásra.

Dr. Perger Gyula plébános

 Archívum